Запрошуємо до участі у Всеукраїнськиїх інтернет-олімпіадах!

Головна мета інтернет-олімпіад «На Урок». Інтернет-олімпіада розрахована на всіх учнів і має на меті повторення та закріплення знань, здобутих під час попереднього навчального року з відповідної предметної дисципліни. Завдання розроблені відповідно до шкільної програми. Олімпіада «На Урок» має суттєву відмінність від типових конкурсних заходів – усі учні, перебуваючи в рівних умовах, зможуть проявити себе та отримати нагороду за роботу.

Реєстрація до 25 вересня.

Особливості формату Інтернет-олімпіади

Зручний онлайн-формат.Відтепер немає потреби роздруковувати завдання. Інтернет-олімпіада проходить дистанційно. Для того, щоб взяти участь, необхідно лише мати комп'ютер чи планшет з доступом до мережі інтернет. На виконання роботи достатньо 40 хвилин.

Додаткова перевага дистанційної олімпіади — можливість роботи над нею у будь-який час у зазначених межах проведення конкурсу. Адже доступ до особистого кабінету учасника цілодобовий.

Відкриті результати та справедливі оцінки.Якщо виконання онлайн-олімпіади відбувається під час уроку, її результати можна зарахувати та перевести в оцінки. Адже для вчителя відкриті результати роботи з кількістю правильних та неправильних відповідей. Такий підхід дозволить виявити та заповнити прогалини у знаннях ваших учнів.

Формування шкільного, обласного та всеукраїнського рейтингу.Після завершення роботи над завданнями, учень побачить кількість отриманих балів. Згодом, по завершенню Всеукраїнської олімпіади буде оприлюднено рейтингові результати та списки. Також учасники зможуть переглянути правильні відповіді та проаналізувати допущені помилки, якщо такі є.

Мотивація та заохочення кожного школяра.Завдання розраховані на учнів із різним рівнем підготовки, тому кожен зможе проявити себе, повірити у власні сили та перевірити знання з предмету. Інтернет-олімпіади «На Урок» — це дієвий спосіб підвищити інтерес школярів до навчання.

Кiлькiсть переглядiв: 119

Дата останньої зміни 16 Квітня 2024

Фотогалерея