Екскурсія до АК “Харківобленерго”

АК “Харківобленерго” проводить загальноосвітній проект для дітей “Світ безпечної енергетики”. Проект включає в себе проведення екскурсій для школярів “Знайомство з АК “Харківобленерго”. Сьогодні працівники підприємства запросили до себе у гості на екскурсію учнів нашої школи.

Школярі відвідали адміністративну будівлю АК “Харківобленерго”, ближче познайомилися з роботою енергетиків. У структурних підрозділах компанії діти отримали уявлення про роботу персоналу кол-центру та центральної диспетчерської служби. В студії для селекторних нарад дітям демонструвалися відеоматеріали про діяльність підприємства та необхідність дотримання правил безпечної поведінки поблизу електроустаткування. Хлопці та дівчата поспілкувалися з начальником кол-центру Монаховою Л.С., заступником начальника ЦДС та директором з охорони праці Панасенко С.М.

Кульмінацією заходу стала зустріч з в.о. голови правління Яворським В.Г., під час якої діти спілкувалися та ставили безліч різноманітних запитань.

Володимир Георгійович особисто привітав трьох учнів нашої школи (Германа Д., учня 9-А класу, Чередниченко В., ученицю 5-А класу, Скрипник З., ученицю 2-А класу), які брали участь у конкурсі плакатів, що проводився компанією, та нагородив дипломами та сувенірною продукцією. По закінченню заходу школярі поділилися своїми враженнями від екскурсії, висловили свої пропозиції та ідеї щодо її організації в анкеті та інтерв'ю прес-службі компанії. Солодкий стіл та поліграфія кожному учню стали приємним сюрпризом. Після проведеного заходу багато дітей замислилося над вибором майбутньої професії — а чи не стати енергетиком?

/Files/images/обл2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 151

Дата останньої зміни 23 Квітня 2024

Фотогалерея